Mijn favorieten

Makelaardij

Een huis aan- of verkopen doet u niet elke dag. Logisch dat u bij de keuze van een makelaar niet over een nacht ijs gaat. Dat hoeft ook niet.Verkoopmakelaar

U stelt hoge eisen aan uw makelaar. Terecht. U wilt het verkoopproces van uw woning immers efficiënt, succesvol en vooral conform uw persoonlijke wensen afronden. En dat kan. Homevision gaat voor u actief op zoek naar een strategische antwoord op uw verkoopvraag. Verricht gedegen vooronderzoek vooraleer een eerlijke prijs te bepalen. Maakt gebruik van een breed scala, moderne presentatiemiddelen waarmee uw woning voortdurend onder de aandacht wordt gebracht. Homevision houdt gedurende het complete verkoopproces een vinger aan de pols en informeert u regelmatig over de stand van zaken. Ook tijdens en na de succesvolle afronding staat Homevision altijd voor u klaar.

Aankoopmakelaar

Wij staan u overigens niet alleen ter zijde bij de verkoop van uw woning, maar zijn tevens actief als aankopend makelaar. U wilt immers geen kat in de zak kopen. Wij adviseren, onderhandelen, realiseren een goede prijs en zorgen voor de volledige afwikkeling. Indien nodig regelen wij een bouwkundig onderzoek in verband met eventuele gebreken zoals lekkages et cetera.

Homevision is meer dan een standaard makelaar. Homevision dat zijn wij en wij gaan voor blije en tevreden klanten. Dat is wat voor ons telt.