Mijn favorieten

Hypotheken

De hypotheek is van alle financiële aspecten het meest besproken en gevoelige. Zoals u waarschijnlijk weet is Nederland één van de weinige landen waar de hypotheekrente fiscaal (nog) volledig aftrekbaar is. Homevision helpt u graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u kosteloos gedurende het complete hypotheektraject.

Voor u zich oriënteert op de woningmarkt, is het belangrijk te weten in welke prijsklasse u een woning kunt kopen. Het maximaal te lenen bedrag, en uw eigen financiële middelen zijn hier op van invloed. Naast de koopsom van de woning krijgt u te maken met eventuele makelaarskosten en notariskosten maar ook met woonlasten en belastingen. Homevision helpt u graag met het maken van een maximale hypotheekberekening waardoor u beter zicht heeft op uw mogelijkheden op de woningmarkt. Op basis van uw wensen kunnen we vervolgens samen met u bepalen welke hypotheek het beste bij u past.

Afgezien van het fiscale aspect is er voor u behoorlijk wat voordeel te behalen door goed te bedenken wat u precies wilt. Het verschil in rente tussen de diverse aanbieders kan aanzienlijk zijn. Het is dus zaak de markt goed te verkennen. En dat is geen sinecure. Wij bemiddelen voor praktisch alle hypotheekverstrekkers op de Nederlandse markt. Juist omdat wij niet verbonden zijn aan een bepaalde bank of maatschappij, zijn wij vrij om de oplossing te kiezen die het beste bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden aansluit.

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op voor onze visie op hypotheken!